Tag Archives: Demokraci-E

Qeverisja Vendore Elektronike (Zyra me nje ndalese)

Gjatë fazës së parë të dldp, zbatuar në periudhën 2006 -2009 në Qarkun Shkodër, u mundësua projekti i asistencës për ngritjen e Zyrës me Një Ndalesë në Komunë Dajç Bregu i Bunës, një projekt i zbatuar nga Fondacioni për Autonomi Vendore dhe Qeverisje – FLAG gjatë periudhës 2008 – 2010.