Plani Menaxhimit Ana Malit
Emri i dokumentit: Plani Menaxhimit Ana Malit
Përshkrimi:

Përgatitja e Planit të Menaxhimit të Mbetjeve për Komunën Ana e Malit vjen si kërkesë e banorëve të kësaj komune për të përmirësuar gjendjen e mjedisit dhe shëndetit në këtë komunë. Kjo kërkesë ka gjetur mbështetjen e plotë nga administrate vendore, e cila ka bërë përpjekje për të minimizuar ndotjen që është grumbulluar në vite në territorin e komunës, por që tashmë është kthyer në një burim i rrezikshëm ndotje.


Tags: ,